Letar

Jag vill hitta fina lampor till stugan men kan inte bestämma mig, stora problem såhär på kvällningen. Lutar åt Ikeas lampa Årstid som jag tycker är fin men egentligen kanske bäst passar i ett sovrum. Jag har tänkt ha dom i vardagsrum/kök, vi får se jag har några dagar på mig att bestämma mig. På fredag åker vi till stugan igen och det behövs några lampor till för att vi ska kunna se något nu när det så mörkt ute.
Jag behöver även ett bord, ett köksbord, jag och Henke tycker inte helt lika här så vi får väl se om det blir något bord överhuvudtaget. Jag tror jag har en kompromisslösning om han är alltför tjurig. ;)
Sen vill jag ha några fina trasmattor i vitt/ljusblått/ljusgrått/beige, tips på några tjusiga?
 
Nä jag får fila lite mer och googla lite till innan helgen.
 
Ikväll har jag rensat min telefon på bilder, å nu blev den lixåm lite roligare och lättare att använda. Jag har tänkt göra uppdateringen imorgon så vi får väl se om det händer, mina otroligt snälla vänner tror att jag inte kommer att göra det förrän om ett år eller nåt sånt. Skitstövlar. ;)
 
Såg förresten att Ikea har leverans med posten för 49 kr, hur bra är inte det? Lite reklam där haha men jag tycker det är skitbra.
 
Nu ska jag se om den där tjuriga typen vill kompromissa eller om vi ska äta på golvet...ja jag har inget problem med det, jag är inte jättevig men i jämförelse med den tjuriga är jag fasiken VIG och har absolut inget problem med att sitta på golvet resten av livet...
 
Godnatt.
 
Här ser ni världens bästa lilla tjej. Min Lykka.
 
 

Kommentera här: