Canon Eos 6D

Vet inte om jag skrivit tidigare om att jag har en ny liten älskling, en Canon Eos 6D! Julklapp till Jessica från Jessica.
Och idag slog jag till på en fotoskrivare, längtar till den kommer. :) Nu ska det bytas ut kort här hemma. Lyckades såklart beställa dubbelt av allt när jag väl gjorde det men måste berömma Dustin för sjukt bra service som fixade till det här på några minuter efter att jag skrev ett meddelande i deras chatt om vad jag gjort. Tack Dustin!
 

Den här lilla underbaringen har under december haft en massa uppträdanden, jag är varje gång sjukt nervös men hon njuter. :) Först ut var det cirkusföreställning med förskolan, sen var det första dansuppvisningen (vilken succe och vad glad jag är att jag anmälde henne till dansen, hon älskart) och nu senast var det luciauppträdandet där ingen i hela Granlo kan ha missat henne, hon sjöng högst och mest och var sjukt stolt (precis som jag, stolt alltså). Imponerande hur fort hon lär sig och hur enkelt det verkar vara, tänk om man kunde vara liten igen. :)

Nämen oj här händer inte ett smack

men i livet är det fullt, helt överfullt!
 
Snart error tror jag eftersom hjärnan går på högvarv, det ska bli helt otroligt skönt med lite extra ledigt och att hinna umgås med familjen. Den här månaden har jag och Henke jobbat om vartannat och haft minimal tid tillsammans. Snart nytt år och ny energi efter jul och nyår.
 
Nu sitter vi och väntar på moster Johanna och sen åker vi till Ljunga där Johanna och Lykke stannar medan jag och Henke åker till stan för att jobba imorgon innan vi får lite jullov. Ni kan tror att jag längtar till klockan 17 imorgon. :) Då ska jag verkligen försöka lämna jobbet på just jobbet och mitt huvud ska ta ledigt och bara ägnas åt familj och vänner. ♥
 
Det här är min Lykka nu, det finaste hon någonsin haft enligt henne själv, dom röda lackskorna.