Tjocksmock!!!

Ja jag är en tjocksmock och jag har varit ännu fetare haha. 27 kilo lättare än när jag var som fetast!

Jag har börjat springa eller jogga kallar man det väl eller egentligen vet jag inte vad man ska kalla det för det går sakta, snigelsakta! Jag har inte sprungit om en endaste person när jag varit på ryggis men jag blir omsprungen varje gång. Tragiskt eller? Nä jag skyller på graviditeten (hur länge kan man skylla på det?) och att farbror doktorn sagt att det är lugn träning som gäller. ;-) Jag är nöjd ändå och glad för jag tar mig iväg och försöker göra något åt hela den här fläskhistorien och jag kan ju röra på mig. För nån vecka sedan när jag började springa åkte jag glad och förväntansfull till ryggis och tjoho jag börja springa och upptäcker att allt fladdrar på mig hahahaha. Jag kämpar mig genom spåret och försöker att inte komma i otakt med fladdret, efter det åkte jag och köpte löpartights ÅHÅ vilken underbar grej!! Dom smiter åt dom där tightsen och håller in fladdret! Sen vet jag inte men jag tror det hade varit grymt även om jag inte hade haft fladdret så om ni springer och inte har några UNDERBARA tights införskaffa genast!
Till veckan ska jag och Anna på Helex och träna så nu ska jag bli fit!:-)

Klarade ju inte delmålet jag hade till måndagen på gatufest veckan. Jag gick ner 2 kilo bara men dom 3 resterande har jag som mål att gå ner till 1 september och sen börjar den riktiga utmaningen att gå ner 10 kilo till!:-O Det ska gå!

Nu ska jag fetbobban hämta ett glas cola till!

Sådär nu är jag tillbaka å så gott. ;-)

Idag har jag och Lykke varit på Birsta och lunchat med Mona och kikat i lite affärer, mys. Vi träffade en massa folk som vi kände där, alla var å shoppade idag. Jag hade två saker jag skulle handla idag, en till nappflaska och näsdroppar. Jag kom hem utan någon ny nappflaska och utan näsdroppar! Bra där Jessica! Detta innebär att jag måste på stan eller på Birsta ganska snart igen, vad tråkigt. ;-)

Vi avslutar med en liten bild på Lykkesöt

 Dregglar inte så värst mycket bara lite.

TGIF

Trevlig helg alla vänner önskar jag och Lykkebus!

Nu blir det en riktig helgfrukost ;-) cola, fil och flingor hmm kanske här i lite sylt också, det här står jag mig bra på idag! :-PMama, godis och cocacola!

Jag har alltså mys ikväll bläddrar i Mama och fuskar å äter karra och dricker cola.

Jag och Lykke har gjort stan nu i två dagar och shoppat och strosat runt, nu förtiden shoppas det mest bara åt Lykke men en liten tröja från Gina blev det till mig också. Jag har börjat köpa julklappar haha man ska vara ute i god tid allt blir så mycke mer genomtänkt då.

Just det ett tips till er som har småbarn i Lykkes ålder, köp en sån här liten stol man har i badet aquababy tror jag den heter den vi köpte. Superbra när dom inte riktigt kan hålla balansen själv, Lykke tyckte det var superskoj å bada idag sprattlade och lekte när hon satt i den där!

Det händer så mycket hela tiden med Lykke nu å hon blir mer och mer busig och envis hihi lilla damen. Det har sett ut som att hon tänkt börja krypa ganska snart men nu har hon börjat med att när hon vill någonstans lägger hon sig på magen och här upp både ben och armar. Hon låter mycke och skrattar mycke och hon måste vara den kittligaste människan jag vet haha hon är kittlig överallt!

Jag skulle vilja köpa ett sånt här namnsmycke med Lykke och Henkes namn och jag har hittat en butik där dom har superfina men dom är rätt så dyra så är det någon som har tips på nån bra som är rätt billig så lämna gärna en kommentar!!

Jag har en massa fina bilder på Lykke som jag inte lagt ut på bloggen för jag kommer lixåm av mig med bloggandet nu på sommaren och det är tråkigt för det är så roligt å gå tillbaka och kika vad man gjort.

Här kommer iaf lite bilder sen efter våran minisemester till nu. :-)

 

  Fotbollsträning med pappa! Det ska börjas i tid. ;-)

     
   

 Prinsessan ♥

   

 Tjusning!!

 Jag är en liten ko. Å det här är min nya grej jag drar in underläppen och är nästan för söt. :-)

Imorgon är det fredag och mitt stora hjärta blir ledig igen!