Datahaveri

Ja vi har haft datahaveri här hemma men nu har vi köpt en ny dator och jag kan uppdatera lite. :-) Får se om jag hinner med en längre uppdatering sen för nu ska jag göra paj av helgens matrester. :-)

Idag har vi varit å firat våra mammor, fått gofika och gomat. Lykke har härjat som en galning haha underbart, hon blir bara roligare och tjurigare för var dag som går. :-) Jag blev uppvaktad idag jag med, jag fick en superfin tekopp från Rice och det var precis vad jag ville ha! TACK!

Lykke idag:

 Vår lilla sol!

Canon EOS 600D

Den systemkameran har jag kollat på och jag vill ha den nu, funderar på objektiv men jag tror att jag nöjer mig med det som följer med till och börja med så får man se sen vad man känner att man behöver.

Någon som har en Canon EOS 600D och kan berätta hur den är? Eller någon som har någon annan systemkamera som dom rekommenderar och i sånt fall varför?

Det här är min favvobild på Lykke och den är knäppt med pappas kamera.Löptur 5 km

Jag har precis varit ute på en löptur, 5 km och det nog max vad jag orkar just. Meen det är ju helt enligt planerna iaf. Nu har jag några månaderna på mig att öka sträckan och 3:e september ska jag nå 1 mil. Kämpa! :-)
(Josefin om du läser här så nu äntligen matchar jag din tid på 5 km) :-)
Det kommer att bli supermysigt i Stockholm på tjejmilen, en riktig tjejhelg blir det.

Helgen som var spenderades i stugan, härligt trots regnet. Lykke hade turen och fick träffa farfar, farmor, momma och moffa och vara i centrum hela tiden. Sen fick hon ju träffa katterna Pia och Chippen och det framkallar nån sorts hysterisk glädje hos henne, hon ser INGET annat när det finns djur i närheten. Jag undrar hur hon kommer att reagera när vi åker till Wången på Johannas student när det är hästar överallt. Till sommaren ska vi ta en liten tur till Zoo tänkte vi och det lär bli uppskattat och mysigt.