Middag på Ikea

Så blev det idag, köttbullar och potatismos. Sen kikade vi lite på sängar till Lykke och det fanns några som vi gillade och Lykke med för hon provade dom alla.

Imorgon är det dax för maskeraden och Lykke ska vara fjäril som hon säger men jag kallar det ängel eller kanske sagofe. Klänningen med glittertyll som jag sytt till henne dög inte alls så nu blir det en helt annan men fortfarande vingar och trollspö, hon är en tjej med stark vilja. ;-)

Maskerad

På torsdag är det maskerad på dagis! Hur kul som helst, dom skulle bjuda fruktspett och ha roligt. :-) Nu är frågan vad Disa Larsson (som Lykke idag kallade sig själv) ska klä ut sig till?! Jag var på Birsta ikväll och kikade lite om jag skulle hitta något enkelt men gjorde inte det tyvärr. Jag sydde en liten ballerinaklänning till Lykke förra året och så fick hon ju änglavingar til den så hon får kanske vara nån prinsess/ballerina/ängel liknande. Hon är nog nöjd med vilket som hihi fast helst kanske hon skulle vilja var en katt eller en groda eller så men men man får inte alltid som man vill hmm eller är det så att mamman kommer att skynda ut på stan imorgon och köpa kläder till det?! Ja vem vet. ;-)

Nu ska jag soova. :-) Hela natten helst.;-)