Leksand Peace and love

Jaaaa äntligen onsdag det närmar sig torsdag!:-) Imorgon klockan 12.00 hämtar Henke upp mig utanför jobbet och då åker vi till Leksand packar in saker i stugan och sedan bär det iväg till Borlänge på peace and love festivalen. Hoppas alla artister dyker upp där nu då! Resten av helgen blir det mys i Leksand ska på sommarland bland annat. :-) Jag är som ett litet barn som gärna vill göra allt på sommarland även dom barnsligaste grejjerna. Å det bästa av allt är att det är SOL och det ryktas om att det är det hela helgen. Underbart!

I måndags var jag och träffade tjejerna åxå å gissa om jag snart kommer att bli "dubbelmoster" ;-), kolla bilden på gravidpinglorna hihi Maria kommer snart att kläcka å jag längtaaar efter att få snusa.

Å nej bilden har inte blivit inlagd på datorn jobbigt! jag fixar det en annan dag.

Träffade ju även Marika lillpinglan hihi. Å vi ska träffas å äta allehopa igen på tisdag på gatufesten om inte Maria fått lilla bäbis så klart då blir vi bara tre stycken. :-)


Å vad jag längtar till imorgon! Tjoho snart så! Puss på er alla! Just det får se om jag har nån tid att lägga in bilder från bröllopet ikväll.

Har förresten köpt en bikini idag på twilfit den får duga för jag hittade ingen annan haha jaja det blir nog bra fettet väller över med vilken som helst så det spelar väl ingen roll! :-) Tur jag har kille iaf! ;-)

Puss puss

Bröllop

Nu är jag tillbaka ;-) och har kanske lite mer tid för att blogga. :-) Vi får väl se haha.

I fredags gifte sig mamma och pappa och det var grymt kul en jättelyckad dag och natt. Jag dansade så jag hade träningsvärk dagen efter, Henke hade ont i knäet efter att han svängt med bena hela kvällen hahaha Jag ska lägga ut några bilder här i veckan innan vi far till Dalarna så får ni se vad vacker mamma var och pappa också då men haha han hade ju ingen vacker klänning så det är inte lika roligt. Mamma hade sytt sin klänning själv och den var superfin! Ja ni ska få se.:-)
Alla mina närmaste var där och haha en hel drös till med människor, det var över 100 personer så det var rätt så stort. ;-)

I lördags var vi hos Bodda och Jens på förfest och sedan bar det iväg till Viskansparken och lite nostalgi, väldigt mycke folk var det både hos Bodda och Jens och på parken. Kul!

Som ni förstår har jag varit trött idag efter en intensiv helg med massa roligheter så idag har jag latat mig i solen hemma hos mamma och pappa. Nu är vi i stan igen och jag ska strax gå och lägga mig sen är det nästan dax för Dalarna. Ja nästan är det hmm eller typ 3 och en halv dag, jag har hört att det ska bli sol hela veckan och det hoppas jag för vi ska på sommarland och bada och åka kanor.

Todelooo