Lykke 2 månader idag

Lykke du gör oss lyckliga! ♥

 Så här nöjd är man när det är morgonmys

 Sötnosen ler i sömnen

 Lykke och jag ♥

Mormor och Lykke har shoppat, se så underbart söööta byxor från Polarn o pyret :-) perfekt i sommar eller till hösten med ett par tights under.Vi har även haft besök av Robert och Martina ikväll, mycke trevligt och hoppas inte det dröjer så länge till nästa gång! :-)


Nu blir det sängen! Önskar mig en solig onsdag imorgon så vi kan mysa på balkongen och gå på långprommis!


Familjerätten

Idag har vi varit familjerätten och bekräftat faderskapet, så nu är Henke pappa på riktigt.;) Jag och Lykke fick stressa järnet när vi skulle dit, allt tar så mycke längre tid nu när det ska matas, bytas blöja och allt annat möjligt hux flux utan planering. Jag har inte riktigt vant mig så jag blir alltid tokstressad när jag ska iväg någonstans och jag kommer ofta försent trots att jag startar tidigt. Jaja det är sånt man får ta bara, ni får ha överseende med mig.

Här hemma ser det ut som orkanen Jessica dragit fram hmm och det har den väl också. Jag skulle behöva städa men jag tror att jag och Lykke tar en prommis först.

Lykke i sina haremsbyxor, sötnos

Söndag

Min dag började med SOVMORGON! ;-) Härligt! Resten av dagen har fortsatt lika bra:

besök av Lykkes farmor och farfar
promenixat
myst i solen på balkongen
käkat grillat idag igen ;-) (Henke grillmästare)
varit på Ikea
fixat lite i Lykkes rum

Ja jag var på Ikea idag och köpte ett parasoll och vindskydd att sätta upp efter balkongkanten, vindskyddet är mest för att det snyggare än å se den fula plåten. ;-) Henke satte upp grejjerna och tog ner dom och imorgon får vi åka å lämna tillbaka dom hihi det blev inte som vi tänkt oss utan nu får vi tänka om och komma på något bättre.

Lykkes rum däremot blev det bättre i, vi satte ju ÄNTLIGEN upp gardiner idag och det var på tiden. Sen köpte jag en lampa på Ikea som blev jättefin där och en kruka till fönstret hmm skulle haft en blomma också att sätta i krukan men måste hitta någon som inte kolavippar på en gång.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sussa.

Godnatt...