Halloweenpaket till små hjärtan

En något trött mamma skulle igår göra iordning Halloweenpaket som skulle skickas till några av Lykkes närmsta vänner plus Lykke själv såklart, allt flöt på bra och kort med mera blev klart igår och idag skulle jag bara sy ihop några mössor som skulle vara med i paketen. Japps så idag sydde jag ihop mössorna och nu undrar jag om jag hade sippat lite väl mycke vin då det inte alls blev rätt storlekar på nån av mössorna!! Lykkes mössa passar kanske på nån som är 1-3 mån eller nåt sånt, trök så nu måste jag sy nya imorgon så jag kan posta paketen imorgonkväll. Jaja det ordnar sig men nu har jag alltså två Halloween/spökmössor över.
Någon som är intresserad av nån av dom? Det är lixåm lite tråkigt att ge bort senare då det är spöken på mössorna och dom är väldigt Halloweeniga. ;-)

Här får ni se en av mössorna som Lykke fick prova men som är alldeles för stor för henne.

 

Har två stycken över nu alltså om nån vill ha, en är rosa med brunt foder på insidan och 3 små spöken på också såklart och den andra är turkos med brunt foder på insidan och 3 små spöken. :-) Bättre att ge bort än å kasta dom eller hur! Just det ja storleken på den med rosa är ca 38 cm och den andra blir jag tvungen att mäta och återkomma med.

Nu ska jag fortsätta lägga ut kläder och annat på Tradera.

Sommartid eller vintertid

det skiter Lykke fullständigt i haha, hon kör sin egen tid. ;-) Jag antar att det kommer att bli en mycket tidig morgon för mig imorgon hmm typ ungefär kanske 3 eller 4 om jag har tur.

Igår försökte vi med att ge Lykke mer mat innan hon gick och la sig och vi kämpade även på och höll henne vaken lite längre än vanligt meeen tror ni att det hjäpte? Öhh näj. När vi gick och la oss vaknade den lilla prinsessan och ville göra allt utom att sova, till slut gav jag henne mat igen och då somnade hon om men vaknade 5!! Så klockan 5 gjorde vi morgon JIPPIE. Efter klockan 6 kan det få vara morgon men innan då är det natt.
Den här natten ska vi prova att låta henne sova själv i vårat sovrum och vi ska sova på madrasser i nåt annat rum. Nu undrar nog ni som läser varför vi inte flyttar Lykkes säng in till hennes rum meen det känns onödigt å flytta henne innan vi ser om det är problemet alltså att hon störs av oss så det är därför hon vaknar. Jag hoppas verkligen att hon sover längre inatt. Hoppas hoppas hoppas.

Annars har vi haft besök av Inga och Mats idag och det tyckte Lykke var skoj ja vi också såklart men hon lite extra. :-)

Oj måste gå, återkommer.

Himlabadet igår

Lykke älskade Himlabadet och jag med så det kommer definitivt bli fler besök där, synd det är så dyrt.  

En helt grym dag!

Idag har vi myst på bara. Först tänkte vi åka till Birsta å luncha å vi åkte dit och vände, där var alla plus några till alltså proppfullt så då begav vi oss till stan istället där det också var mycke folk men inte dom där plus. Vi luncha inne i stan å sen hem å busat med Lykke som håller igång konstant hela tiden haha hon har så mycke energi. Nu hoppas jag på en bra natt utan att den lilla busan vaknar 378 gånger å vill leka.