Biljett till Ljungarocken -check!

Nu har jag köpt tvådagars till Ljungarocken, fasiken vad kul det ska bli. :)
 
Idag har vi fyndat på Blocket igen, whoop whoop! Det blev en säng till stugan, rubbet ingick och var snorbilligt och som nytt. :) Allt från sängstomme (Hemnes vita 160cm), resårmadrass, bäddmadrass och sänglampor fick vi för 2000 kr.
 
Jag ♥ Blocket
 
Nu har vi funderat om angående Lykkes sovrum och det kanske blir Hemnes dagbädd som man har möjlighet att dra ut till dubbelsäng om man vill, sen får vi in lite förvaring under sängen vilket behövs.
 
Jag och Lykke avverkade shopping i Birsta ikväll och Lykke fick lite nya dagiskläder och skor, lite somriga som hon slipper svettas så mycket i, den här mamman fick lite dåligt samvete när hon hämtade en toksvettig liten fis på förskolan.
 
Nu ska jag hoppa i säng och sen fortsätter en aningens busy week.
 
 
 
 

World's greatest ♥

Morsdag och jag har världens bästa mamma som spenderar morsdag i Kroatien med sol och bad. Jag är just inge avis alls...men det förtjänar ju faktiskt världens bästa mamma. ♥
 
  
 
jag ska måla hela världen lilla mamma
full av solsken varje dag
att det regnar och är grått det gör detsamma
du ska solsken i ditt fönster ändå ha
 
Jag älskar dig
 
 
Jag har fått morsdagspresent idag med ju, en rosaprickig solstol och rosa vinglas till. PERFEKT till sommaren!
Tack min älskade lilla familj!
 

En solig dag

Här har vi besökt Birsta, Lykke skar sig på en spegel på HM, ätit glass och godis, skjutsat herrn till Huljen för grabbövernattning, lekt i lekparken, promenerat runt i Granlo och njutit av värmen.