Finn ett fel med bilden ;-)

Nu är det advent i stugan, idag har vi plockat fram lite julgrejjer och pyntat. Är inte riktigt klar än men det börjar bli riktigt mysigt. :-) Tänkte knäppa bilder för att visa föredetta ägarna till vår lägenhet hur det ser ut nu men jag hann bara knäppa i två rum så imorgon ska jag knäppa på hela fadderullan och visa.
Har en bild iaf å visa ;-)

 Finn ett fel med bilden!? :-P

Lykke har idag tagit fler steg men har fortfarande inte riktigt bra koll på att man kan ramla om man inte håller balansen och det kan göra ont. Meen hon lär sig och blir stadigare för varje dag och börjar ta emot sig mer och mer. Idag var hon supertrött redan vid klockan 18 å vips så somna fröken, ok tänkte jag och Henke då får hon väl sova då. Strax efter tjuter hon rakt ut och är vaken igen och nu vill hon då absolut inte sova, helst aldrig någonsin mer. Nu sover hon dock och hoppas att hon kan sova ett tag.

Såhär söt är man som tröttis. :-)

 Bästa Lykkebus.

Jag tror förresten att det är tänder på g i överkäken för hon drar tummen där hela tiden, kanske är därför hon sover så dåligt också (hoppas att det är så).

Dax för sängen så GODNATT.

Polarn o pyret

besökte jag och Lykke igår hihi var bara tvungen å köpa jeansklänningen som jag kikat på tidigare där. Å hittade ett par röda hängselbyxor som Lykke bara måste få också huva så söta, passar en busig liten Lykke.
Såhär ser dom ut
Dom är finare i verkligheten. :-)

Vi var även på Drakborgen igår och träffa massa barn och föräldrar, kuligt. Linda och Oliver var med också och busade, Oliver är en riktig charmör hihi å Lykke älskar hans hår. ;-)
Kvällen spenderade jag i Torpshammar hos Josefin där vi pysslade och drack glögg å åt godsaker. Väldigt mysigt så det ska vi göra om i januari. :-) Jag ritade och klippte ut 24 små strumpor till Lykkes julkalender (fick hjälp av Bodil åxå TACK!) så nu ikcäll har jag målat siffror på alla och imorgon blir det till å sy ihop och lägga krokar i dom. :-) Alla 24 små paket får ligga i en korg på sidan om, ska visa när det är klart!

Idag har vi myst och nu ikväll är Henke hos en jobbarkompis, jag körde dom dit å shit vilken väg det var backar backar och backar och halt och en massa snö.

Nu är snart dax å sova.