Beroende av Depends gellack

Helt otroligt vad nöjd jag är med Depends gellack, värt varenda krona. Men nu är jag helt beroende och tycker det ser helt förjäkligt ut att inte ha något på naglarna. Igår på jobbet började jag peta bort nagellacket eftersom jag tänkte måla nytt när jag kom hem, nu blev det inte förrän ikväll jag hade tid att fixa nytt och vilken pärs haha jag har lixåm gömt naglarna ända sedan igår. Bedrövligt men sant. Nu har jag iaf nytt snyggt gellack på och kan använda händerna normalt igen. ;)
 
Tänkte prova att lägga ut på 060 områdets köp och säljsida på facebook men jag tycker att det är så svårt att sätta något pris. Vad tar man?
 
 
Det är en rosa värld. ;) Didrikson och Tretorn. Kanske är bättre att lägga ut på Tradera istället?!
 
 
 
 

Lite ensamt...

Vi saknar dig Henrik...
 
 
Lykke fick en ny fin rosa jacka som hon verkligen gillar, självklart var jag tvungen att sy en matchande mössa. ;)
 

Full rulle

Efterlängtad helg är äntligen här! Tack! Sista veckan i månaden är alltid hektisk och stressig men nu är den över och jag har en helg på mig att ladda om batterierna, den här helgen är det jag och Lykke som hänger tillsammans. Jag och det finaste som finns.♥
 
Vi gjorde sällskap med Linda och Edvin ikväll och tog en prommis till moster Lena där även min mamma och pappa var, en mysig kväll och Lykke slocknade i vagnen så det var bara å lyfta över henne till sängen sedan, min lilla tröttis.
 
Det är långt mellan gångerna jag skriver nu men vad gör väl det. Det som är jobbigt är just det att det finns för mycket som hänt och för mycket att skriva om och då blir det lixåm ingenting av det hela.
 
Vi var iaf på End Of Summermeet i Ljunga och här kommer en massa bilder på massa bilar. :)