Fika med tjejerna

Efter jobbet idag var jag iväg och fikade med tjejerna åt sallad med kräftstjärtar och fetaost på Tant Anci och fröken Sara eller vad det nu heter. Supergott var det men det så pyttelitet och trångt där, det känns som att man sitter i varandras knän. :-) Dom har en jättefin tapet där som jag så gärna skulle vilja ha sen den dagen vi flyttar till hus. Det var iaf super skoj att träffa Er tjejer men nästa gång får ni inte hålla inne med det roligaste skvallret till sist. ;-) Puss på er!

Nu låter det som att Henke är på väg uppför trappan :-) han har varit nere hos Emelie och Tomas.

Idag på lunchen var jag ut på stan en sväng å kika runt i lite affärer och gud vad mycket fint och vårigt det kommit in VILL HA VILL HA VILL HA. :-) Kanske att det blir någon liten klänning imorgon på lunchen om ja hinner.

Nu ska jag duscha innan Greys börjar!

Spinning

Jobba, äta, träna och  sova! Ja man gör inte mycket mer på vardagarna.

Idag följde Henke med på spinning, första gången för han och det gick ju super bra. Får se om han åxå får lika hemsk träningsvärk som jag. ;-) På torsdag ska vi iväg igen, det kan vara bra om han drar med mig eftersom det är lätt att hoppa över om man ska gå själv.

Redan onsdag imorgon vad händer dårå, jobba, äta , träna och sova haha underbart.

Nä jag ger upp och går och lägger mig nu! Haha hoppas på ett piggare och gladare inlägg imorgon! :-)

Trött

Har varit så otroligt trött hela dagen var ut på en prommis förut med Henke och blev lite piggare men ska strax krypa ner i sängen.

Kollar på charter hjältar och har så klart varit in på lite rese sidor hihi. Egypten ser jättefint ut men vet inte om jag skulle våga åka dit, är så många som blivit dåliga när dom åkt dit. :-( Någon som inte blivit dålig när dom åkt dit? Vill höra lite bra om Egypten!!! Finns mycke fina stränder ser det ut som och billigt är det ju där åxå. :-)

Fortfarande ingen som har något hus dom vill sälja? Gärna i Bergsåkers trakten??? ;-) Ring ring ring!

Den här veckan kommer det att bli väldigt lugnt, lite träning och mycket sömn. Till helgen åker vi nog hem en sväng och hälsar på, på lördag tror jag att det blir till att åka på badhuset och se på innebandy. Länge sedan jag var dit nu, tänk där som man var vareviga dag förr. Haha nu lät det som att jag var 90 år. :-) Det var en rolig tid hihi. :-)

Nu mera charter hjältar och fler rese sidor.