Mer känslan som räknas

Ska göra fotoböcker till Lykke som hon ska få i julklapp så jag sitter och kollar på foton när hon var en liten pyttebebis. Sitter med tårarna i ögonen och är alldeles lycklig, det absolut bästa i livet är den här underbara lilla människan, det är hon som är meningen med livet.
 
Här är ett foto på Henke och Lykke, kom ihåg när det togs och ler.
 

Jag önskar så att jag hade haft en riktig kamera när Lykke var bebis men jag är otroligt glad för att jag har alla foton som jag har ändå för visst är det väl mer känslan som räknas.
 
Jag är förresten lite som ett barn som väntar på tomten nu....för jag har beställt en ny kamera som är påväg till mig NU. :D Det blev en ny Canon. ♥

Farsdag

Älskade pappor!
Vi firade igår och idag. Lykke slog in paket och så stolt jag var när hon skrev pappa själv och klistrade fast på paketet.

Vi firade även lillasyster i förskott och var och kollade in nya boendet igår, blir toppen. Lykke hade köpt inflyttningspresent till Burton och lika stolt var jag då när hon skrev Burton.:D
Äntligen

verkar det som att vi är eniga om att vi ska utomlands med Lykke. I maj eller juni funderar vi på om vi ska åka till ett riktigt charterställe med mycke bekvämligheter. Har några få önskemål och det är att restiden inte ska vara så lång, det ska finnas bamseklubb eller liknande och det ska vara all inclusive. Vi (jag) funderar på det här: http://www.fritidsresor.se/resa/Grekland/Rhodos/Kolymbia/Atlantica-Aegean-Park/bild-och-film/?season=sommar-2014 Enligt säkra källor ska det vara ett toppenhotell. :D Tips på andra barnvänliga resmål och hotell mottages gärna!