Min fina cykel

Wihoooo! Jag har köpt en cykel så grann och fin! :-) Henke var och hämtade den idag så nu har jag premiärcyklat till Helex och det gick så bra. Tänk vad snabbt jag kommer att färdas till jobbet på morgonen. :-)
Bild kommer nån annan dag. ;-)

Nu blir det duschen!

Splittrad

Känns som att huvudet ska explodera och kroppen gå i tvåtusen bitar. Jag är splittrad och vet varken ut eller in. Depp Pepp!
Tur jag har världens bästa med mig som gör mig så mycke starkare och tar hand om mig när jag behöver lite peppning, vad skulle jag göra utan dig? Tilsammans blir vi ännu lite mera velig och bakvänd hahaha!

Dagen har varit skaplig, det är ju fredagar för det mesta. :-) Efter jobbet åt jag sushi och det gick ganska bra trots käken som ömmar. Sen på kvällen fick jag besök av Mariana och Linda, trevligt värre kom fram till lite iaf! :-) Dom ska båda på utlandsbesök till veckan så man är inte lite avis heller. Vill åxå. Sola och bad gaaaaah!

Nu sitter jag och väntar på att prinsen ska komma hem han har varit på basket och sen blev han kvar på stan. :-)

Funderar på att köpa en cykel men vet inte vart?

Nu är prins hemma!!!

Inget hus.......deppigt

Det blev inget hus för oss....jag gråter!!! Nä då så illa är det inte men jag är så deppig känns som att vi aldrig kommer att få något hus. Så fort det är en budgivning så går priserna upp med 500 000 kr eller mer typ 700 000 kr, det är helt sjukt tycker jag! Just nu känns det omöjligt! :-( Men jag ska inte klaga allt för mycket det kunde ju vara värre kunde ju vara bostadslös och bo under alnöbron. ;-)
Vi ska iaf iväg och kolla på två hus till i samma område om en vecka men dom känns just nu inte lika rätt som det förra.

Jag har haft skitont i käken nu i flera dagar sedan förra söndagen då det bara pang bom var som om något hoppa ur men jag tror att det som hoppade ur nu lagt sig till rätta alldeles nyss. Bara för att jag skriver det nu så kommer det att hoppa ur igen, det är min vanliga otur.

Snart helg igen å det ska bli underbart jag önskar mig sol sol sol! Det är faktiskt hur skönt som helst ute nu så jag ska nog ta och bege mig ut och röra på fläsket, det kan behövas! ;-)