Godmorgon

Godmorgon allehopa.

Vaknade ovanligt tidigt imorse jag brukar i vanliga fall oftast ställa klockan för att komma upp tidigare än klockan 12 på helgerna, men INTE idag! Riktigt skönt.
Sitter och dricker hallonsmoothie och äter hårdbrödmackor med leverpastej, underbart!Snart är det dax att bege sig bort till Helex och svettas lite. Känner mig nyttig och duktig.

Igår var jag och åt på Biteline mums med tacobuffe jag åt så att jag knappt kunde röra mig. Här kommer några bilder från Biteline hahaha, Marika skelar inte egentligen det är bara på ALLA mina bilder.

Jag och Maria :-)

på biteline

Linda och Marika :-)

på biteline

Hoppelidoooo nu ska jag hoppa i träningskläder. Efter träningen blir det hem och göra mig iordning och sedan åka hem till torp. :-)

Henrik, jag saknar dig.....♥

Nu är det nära....:-)

Ja helgen närmar sig JIPPIE!!! :-)
Bäst att ladda inför jobb imorgon, kavlar upp ärmarna och tar fram yxan hohohoho vilken dag det kommer bli. :-) 

Henke packar och packar huvaligen vad jag kommer att sakna han, hoppas han inte bryter några ben den här gången. Skulle ha ringt och bett arbetskompisarna hålla reda på han, se till så att han inte hoppar i backen eller låter bli att svänga (han tycker det är onödigt att svänga hmm jag vet inte om det tar för lång tid eller så?;-) ).

Nu är det strax dax för lite mys framför tv:n med Criminal minds innan det är tid för skönhetssömnen, imorse var jag otroligt trött när jag skulle kliva upp det borde man inte behöva vara för jag somnade mellan 22.00 och 23.00 och klev upp 07.45.

Tiden går så fort nu måste jag skynda för att hinna.

Taaaataaaa so long!♥

Lockigt hår

Riktigt fejksmajl hahaha det har jag på alla mina bilder härligt! Jag bjuder på det!