Möhippa :-)

Igår hade vi möhippa för mamma och det var verkligen rätt dag för möhippa, vädret var helt underbart!
Dagen blev lyckad och jag hoppas att alla hade roligt det hade iaf jag! :-)
Jag har en hel del bilder som jag ska lägga upp men jag tror att det får bli imorgonkväll, här kommer en bild på sumobrottningsvinnarna. :-)

Sumobrottningsvinnarna Mamma och Emma

Vilka hetingar! ;-) Haha

Fler bilder kommer imorgon!!!

Nu sooooova!


Husvisning

Dagens husvisning var ingen höjdare, bilderna var hur fina som helst allt såg så vitt och fint ut men gaaah när man kom in i huset och fick se hur dåligt gjort allt var blev man besviken. Dom hade målat på vit färg på vanliga parkettgolv det såg inte klokt ut och med 3 barn som familjen hade var det verkligen inte genomtänkt, slitet och tokigt.
Jaja det är bara att leta vidare nu har vi iaf gett ett annat område en chans jue. ;-) Det här huset låg på Alnö och det är ju väldigt fint där ute men jag är tveksam eftersom det blir ganska långt till stan.

Nu ska jag sysselsätta mig med något så kul som att betala räkningar, fy och blä.

Nu är det bara en månad kvar tills det är semester 11 dagar jippie! Något att tänka på när man är less.:-)


Här kommer en bild på min finaste och lilla Tyson Monas lilla vovve.

Underbara lördag!

Skönt med lördag och kunna vila lite, sov till runt klockan 9 imorse sen löste vi melodikrysset och efter det blev det en sväng till ryggis. Jag mår fortfarande lite halvdant så jag gick sakta runt mest bara för att få lite luft medan Henke sprang två varv.

Igår efter jobbet åkte vi till Torpshammar och såg på fotboll och träffade världens sötaste prinsessa Alice. Hon växer så fort den lilla prinsessan hon är ju inte längre en liten bebis hihi hon är ju ett barn nu. :-) Söta barn!

Snart kommer det lite nya bebisar som man får snusa på! Jag längtar! Vill köpa små bebiskläder och mysa på dom hihi kommer bli så roligt! Först kommer Marias lilla pojke och sedan kommer Lindas lilla bebbe bara med ett kort litet mellanrum och sedan efter det kommer Blommans lilla Rolf. ;-)

Nu har vi resten av dagen framför oss och bara vara tjoho!!! Vad ska vi då hitta på? :-)