Storhogna med vänner

På fredag ska vi på en barnfri helg till Storhogna, ska bli skönt samtidigt som jag har en väldig ångest över att lämna Lykke. Jag vet inte varför för jag vet att hon kommer att ha det bra och hon pratar själv och att hon vill åka till farmor och farfar. Meen ibland är man bara extra känslig och vill ha henne nära och krama lite mer.

Hon är askul nu Lykke, på riktigt hon pratar, pratar och pratar. Man föra en konversation med henne och det ploppar upp ord som man inte hade en aning om att hon kunde. Imorse kom hon in med min runda läppglansburk och med ett stort leende "mamma när det plingar är pannkisarna klara". Gissa om hon var på Himlabadet och käka pannkaka, glass och sylt igår och bada en massa såklart. Hon var överlycklig och det är svårt att ta knäcken på Lykke men hon meddelade oss att hon var slut efter duschen och ville hem och sova. Sen tog hon på sig skorna själv också, duktig tjej. Jag gav henne skorna medan jag höll på att klä på mig och strax hör jag henne ropa klar och då var dom på fossingarna, rätt fot och allt. Helt klart bättre än när vi var till sjukhuset och vi hade superbråttom, skynda dig och spring ropa jag till Lykke...och hon sprang för livet där i korridoren på sjukhuset, när vi kommer fram svettiga ser jag att skorna sitter på fel fot, även sköterskan ser det. Lilla stackaren.

30:e mars ska jag till Gävle med några bruttor och sova på hotell och sen var det tänkt att vi skulle se på Takida, dom andra har köpt biljetter tidigare och tyvärr tog det slut på biljetter när jag skulle köpa. Nu idag släpptes fler biljetter så gissa om jag blev glad? Tills jag plocka fram kortet satte mig vid datorn och knappa in mig på ticnet och får se att biljetterna är SLUT igen. What?! Jag blir galen haha men jag får skylla mig själv som var ute så sent. Nu blir det till och vila upp mig på hotellet istället. ;-) Eller lillasyster kanske kan göra sig en tripp till Gävle och käka med mig? :-)

Nu ska jag lägga mig i sängen och skriva en packlista inför helgen, viktigaste att få med är längdskidorna haha och det jag förresten mest ser framemot med helgen är att Henke ska åka längdskidor (kan bli kul å se).=)