Sista dagen på 2012

Det är nyårsafton och jag har förberett kvällens efterrätt. Vi ska få besök av Robert och Martina och eftersom jag vet att Robert tycker så mycket om glass har jag gjort egen glass...mohahaha. ;-)
 
 
Skall serveras med jorgubbar. Återkommer med hur det smakade.
Receptet hittade jag på bloggen Linneas skafferi. Där finns massor av bra recept och fina bilder så den är värt ett besök.
 
Resten av middagen blir inte traditionsenlig men jag hoppas det blir bra iaf. :-)
 
Jag har skrivit typ ingenting senaste tiden på bloggen, först fastnade jag i Hem till gården och såg avsnitt så fort jag fick chansen och på julafton började jag läsa Femtio nyanser av honom, när jag läst ut den skynda jag mig och köpa andra delen Femtio nyanser av mörker och den läste jag ut igår. På onsdag tror jag att tredje delen släpps så då blir jag frånvarande igen. Men hur sjukt bar är inte böckerna, jag struntar i att det är bara snusk haha jag tror alla som läst dom håller med att man blir helt fast och kan inte sluta läsa. Nu när jag läst klart känns det så tomt.
 
Jag har flera mål till nästa år 2013, som jag ska skriva ner här men det får bli senare för nu blir det bad med min lilla skogshuggarprinsessa för om en stund ska vi på kalas för Micke som fyller 50 år.