Ett litet uppehåll

har det blivit med inlägg i bloggen, så kan det bli ibland och nu känns det bara som att man försöker få ihop hela vardagen med jobb, träning osv å då hinns det inte med.
Den här veckan har jag försökt komma igång med träning igen, jag har varit på Helex och börjat kämpa mot fläsket haha.
Igår var vi på öppna förskolan igen och det är supermysigt och roligt å träffa alla mamor och barn. Efter öppna förskolan åkte vi till stan å gick på Toddlers utförsäljning, det är ju en viss liten tjej som fyller 1 år snart så det blev en födelsedagspresent till prinsessan. När vi gjort stan åkte vi vidare till Birsta där vi shoppa lite småsaker å sen åkte vi till Barnens hus och köpte en ny bilbarnstol. Lykke tyckte det var kul med en ny stol för när man sitter i den nya ser man ju så mycket mer, hon satt å härma alla bilar hon såg genom fönstren.

Idag har vi varit på Drakborgen med Linda, Oliver och lilla Maya. Lykke och Oliver körde full gas och gjorde av med en del energi och den minsta hon sov mest hela tiden och vara bara såå söt.

        

Lykke var dundertrött efter Drakborgen och slocknade på en gång i bilen så vi åkte hemåt och nu har vi bara myst här hemma för oss själva. Stora hjärtat är ju i vemdalen och roar sig och vi längtar så välldans mycket efter han...♥
Vi får se hur Lykke sover inatt, om allt går bra så åker vi till Ljunga imorgon.

Lykke blev 11 månader igår ojoj det är alltså bara en månad tills hon fyller 1 år, lilla hjärtat mitt.

 LYCKA ♥

  Ibland behöver man en paus.

Näpp nu ska jag fylla på med ett glas Cola och lite mer Let's dance.

HENRIK vi saknar dig...