Halloweenpaket till små hjärtan

En något trött mamma skulle igår göra iordning Halloweenpaket som skulle skickas till några av Lykkes närmsta vänner plus Lykke själv såklart, allt flöt på bra och kort med mera blev klart igår och idag skulle jag bara sy ihop några mössor som skulle vara med i paketen. Japps så idag sydde jag ihop mössorna och nu undrar jag om jag hade sippat lite väl mycke vin då det inte alls blev rätt storlekar på nån av mössorna!! Lykkes mössa passar kanske på nån som är 1-3 mån eller nåt sånt, trök så nu måste jag sy nya imorgon så jag kan posta paketen imorgonkväll. Jaja det ordnar sig men nu har jag alltså två Halloween/spökmössor över.
Någon som är intresserad av nån av dom? Det är lixåm lite tråkigt att ge bort senare då det är spöken på mössorna och dom är väldigt Halloweeniga. ;-)

Här får ni se en av mössorna som Lykke fick prova men som är alldeles för stor för henne.

 

Har två stycken över nu alltså om nån vill ha, en är rosa med brunt foder på insidan och 3 små spöken på också såklart och den andra är turkos med brunt foder på insidan och 3 små spöken. :-) Bättre att ge bort än å kasta dom eller hur! Just det ja storleken på den med rosa är ca 38 cm och den andra blir jag tvungen att mäta och återkomma med.

Nu ska jag fortsätta lägga ut kläder och annat på Tradera.