Finn ett fel med bilden ;-)

Nu är det advent i stugan, idag har vi plockat fram lite julgrejjer och pyntat. Är inte riktigt klar än men det börjar bli riktigt mysigt. :-) Tänkte knäppa bilder för att visa föredetta ägarna till vår lägenhet hur det ser ut nu men jag hann bara knäppa i två rum så imorgon ska jag knäppa på hela fadderullan och visa.
Har en bild iaf å visa ;-)

 Finn ett fel med bilden!? :-P

Lykke har idag tagit fler steg men har fortfarande inte riktigt bra koll på att man kan ramla om man inte håller balansen och det kan göra ont. Meen hon lär sig och blir stadigare för varje dag och börjar ta emot sig mer och mer. Idag var hon supertrött redan vid klockan 18 å vips så somna fröken, ok tänkte jag och Henke då får hon väl sova då. Strax efter tjuter hon rakt ut och är vaken igen och nu vill hon då absolut inte sova, helst aldrig någonsin mer. Nu sover hon dock och hoppas att hon kan sova ett tag.

Såhär söt är man som tröttis. :-)

 Bästa Lykkebus.

Jag tror förresten att det är tänder på g i överkäken för hon drar tummen där hela tiden, kanske är därför hon sover så dåligt också (hoppas att det är så).

Dax för sängen så GODNATT.

Kommentarer:

1 Inga:

Kan det vara tomten bakom köksbänken ???

2 Jenny:

Hej! :)



Jaa visst äre så, man smälter så fort de där härliga leenedet kommer fram! Men vi har haft det rätt mkt grinigt de senaste dygnen, pga en seg förkylning för Milton :(

Misstänker tänder i överkäken här med, för de ska grejas i munnen hela tiden :) Hoppas det är tänder, för han har 4 nere men inga uppe, blir lite svårt att tugga då :P



Kram!

Kommentera här: